Barion Pixel
  • AeroFlo 14

AeroFlo 14

  • 102 800 Ft


AeroFlo 14

Szuper oxigénellátású hidropónikus rendszer

 

Mérete: 160x46x55cm  
Tartály űrtartalma:
55L 
Ideális:
14db palánta neveléséhez (0.7m2)

A legendás növekedés és hozam a General Hydroponics AeroFlo System termékcsalád fémjele. Világszerte számtalan termesztő, tudós és kutató ért egyet azzal, hogy egyetlen másik hidroponikus rendszerrel sem érhetők el ilyen megdöbbentő növekedési ráták és egészséges termés. Az AeroFlo szuper oxigénellátást biztosít a tápoldatnak, hogy az oxigén, víz és tápanyagok ideális kombinációját biztosítsa, ezzel olyan gyökérzóna környezetet teremt, ami a természetben megtalálhatókat felülmúlja. A rendszer erősebb, rugalmasabb növényeket és nagyobb hozamot eredményez. A hozzáértő termesztő számára, aki korábban szeretné betakarítani a termést és maximalizálni szeretné a termesztési hely termőképességét, az AeroFlo felülmúlhatatlan eredményeket hoz.

Öt különböző modellből választhat, minden igény kielégítésére létezik egy AeroFlo egység.

Több mint 15 éve a NASA tudósai az AeroFlos-t és Flora Series-t használják az űrbeli növénytermesztésre vonatkozó kutatásukhoz.

Az AeroFlo egy, a mindennapi szükségleteknek megfelelően kialakított high-tech gép. Ez a korszerű egység tökéletes oxigénszintet tart fenn a tápoldatban és igen magas hozamok termelését teszi lehetővé. Gyors, rugalmas, szaporító és termesztő egységként egyaránt használható, aminek óriási előnye, hogy elkerülhető az átültetéssel járó stressz és javulnak a termelési ciklusok.

Az AeroFlos variálható és kibővíthető. Minden fajta termesztő területen használható.

A hosszúkás formájú AF14 rátehető egy erkélyre vagy egy ablakpárkányra, míg a mély tartállyal rendelkező AF60 inkább az üvegházba való.

Az AF28 és az AF “B” termékcsalád alacsony (32cm magas) sorozatok tökéletesek az alacsony mennyezetű helyekre.

Mindegyik AeroFlo részletes használati utasításokkal és egy 1L-es Flora Series készlettel kapható.

Címkék: aeroflo, ghe, rendszerek, 160x46x55, 55l, general, hydroponics