Barion Pixel
  • AquaFarm

AquaFarm

  • 29 250 Ft


AquaFarm

Az első hidroponikus “otthoni egység”, melynek azóta sem akad párja

 

Mérete: 45,5x45,5x43cm.
Űrtartalma: 35 L 
Ideális: 1-6 palánta szubsztrátumba való neveléséhez.

Az AquaFarm az első hidroponikus “otthoni egység”, amelyet Lawrence Brooke hozott létre több mint 25 évvel ezelőtt Kaliforniában. 1975 óta világszerte több ezret adtak el ebből a figyelemreméltó egységből, ami tulajdonosaik megelégedettségére szolgált és több ezer csodálatos, egészséges növény termesztését tette lehetővé.

Ezek a csészék többféle célra használhatók: a növényneveldékben vagy a szobakertekben az anyanövények és a gyűjthető növények számára, a házban a bármilyen méretű díszítő és konyhai növények számára vagy a konyhában a fűszernövények számára, hogy frisset használhasson főzés közben. Használják őket a kutató laboratóriumokban, az egyetemeken, sőt az iskolákban is, ahol a hidroponikusan termesztett növények tanulmányozása csodálattal tölti el a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Bárhova teheti őket, akár a nappaliba, irodába, verandára vagy melegházba.

A WaterFarm technikai szempontból az AquaFarmra hasonlít, csak méretben és árban különbözik attól. A növényeket egy agyaggolyókkal megtöltött szekrényben termesztik. A termesztő szekrényt egy tápanyaggal dúsított vízzel teli tartály fölé akasztják. A levegőpumpa a szivattyú oszlopon keresztül felnyomja a tápoldatot a csöpögtető gyűrűig, ahol aztán lecsöpög az agyaggolyókon keresztül. Ez oxigénnel látja el a tápanyagot és folyamatosan áztatja a gyökereket, amivel soha nem látott módon serkenti a növény növekedését.

Bár gyakran próbálták másolni, soha nem akadt párja, ez a két rendszer kiváló teljesítményt nyújt, ugyanakkor megbízhatók, könnyen használhatók. A növényei méreteitől függően csészénként 1-6 növény termeszthető.

Címkék: aquafarm, ghe, rendszerek, 45.5x45.5.43, 35l, general, hydroponics