Barion Pixel
  • Bluelab Carry Case, pH Mérők, Bluelab, Bluelab, Bluelab Carry Case eladó, Bluelab Carry Case rendelés, villágítástechnika, légtechnika, led lámpa, szabályozástechnika, elektronikai webáruház, műszaki webáruház - Budadepo Műszaki és Elektronikai Webáruház

Bluelab Carry Case (Bluelab)

  • Gyártó: Bluelab
  • Cikkszám: Bluelab
  • Elérhető: Rendelésre
  • 5 800 Ft


Bluelab Carry Case (Bluelab)

Bluelab Carry Case

A Bluelab hordtáska egy speciális hordtáska, amely különleges kialakításának köszönhetően egy ütésálló külső burkolattal van ellátva. Belső kialakítás során a fejlesztők a két szodának kialakítottak két zsebet, amiben tárolhatjuk amikor nem használjuk. Vállpántja levehető, illetve állítható hosszúságú így igazi kényelmet biztosít.

A Bluelab Carry Case-hez nem tartozik mérőeszköz!

 

 

Címkék: bluelab, carry, case, mérők méréstechnika

Kapcsolodó termék(ek)

Bluelab Combo Meter
Bluelab

Bluelab Combo Meter

Bluelab Combo Meter pH- és EC-mérő készülék Bluelab Combo Meter egy hordozható pH-, vezetőképesség és hőmérsékletmérő műszer egyben. Ha problémád van a sárga levelekkel, vagy lassú a növekedés, a B..

99 400 Ft

Bluelab pH Pen
Bluelab

Bluelab pH Pen

Bluelab pH Pen pH-mérő készülék Egy praktikus megoldás pH- és hőmérséklet mérésére! Növények tápanyagot vesz fel, de csak akkor kap a megfelelő mennyiségű ásványi anyagokat, amelyekre szükségük ..

33 950 Ft

Bluelab Soil pH Pen
Bluelab

Bluelab Soil pH Pen

Bluelab Soil pH Pen pH-mérő készülék Egy praktikus megoldás a talaj pH- és hőmérséklet mérésére! A Bluelab Soil pH Pen-nel ellenőrizhetem pH-t és hőmérsékletet talajban.Ezáltal biztosítani tudom..

74 950 Ft