Barion Pixel
  • CFL-125W Flower, Energiatakarékos Izzók, Elektrox 2700K, , CFL-125W Flower eladó, CFL-125W Flower rendelés, villágítástechnika, légtechnika, led lámpa, szabályozástechnika, elektronikai webáruház, műszaki webáruház - Budadepo Műszaki és Elektronikai Webár

CFL-125W Flower (Elektrox 2700K)

  • Gyártó: Elektrox
  • Cikkszám: Elektrox 2700K
  • Elérhető: Raktáron
  • 17 600 Ft


CFL-125W Flower (Elektrox 2700K)

Elektrox Flower 125W  Energiatakarékos izzó virágzási szakaszra 2700K  

 
Plug & Grow lámpák hatékonyak, energiatakarékosak, megbízhatóak, alacsony hőt termelő kertészeti növesztő lámpák, így kiváló eredményeket, alacsonyabb működési költségek biztosítanak az összes beltéri termesztőnek.
Növények a megfelelő fény spektrum kell, amely bizonyítottan 400 és 700 Nana hullám között van, és a Plug & Grow lámpák kiváló teljesítményével pontosan ez a fény spektrum érhető el.
Nincs elpazarolt fény, ellentétben a HID és a HPS lámpákkal szemben. Sokkal több fényt sem lehet látni, a növény elhasználja.
Plug & Grow lámpák 100%-os PAR (fotoszintetikusan aktív sugárzás) adnak, nagy teljesítményű, könnyen és sikeresen alkalmazzák minden szaporítási, vegetatív vagy virágzás szakaszban.
Plug & Grow lámpák nem termelnek túl nagy hőt és közvetlenül felhasználható több növényhez. Ez a titka a kompakt fénycsövek közvetlenül a növények felett elhelyezve, mindössze 3- 4 cm-re. Ellentétben a HID lámpákkal. Új generáció, a lámpa nem égeti meg a növényeket.
Ez egy igazi előnye a HID lámpákhoz képest, hogy mivel nincs felesleges fény, amely akkor jelentkezik, ha a HID lámpák elhelyezése magasan van a növények felett. Plug & Grow lámpák megfelelő spektrumú, nagy lumen fényt közvetlenül a növények tetején adnak le.

Címkék: cfl-125w, flower, energiatakarékos, izzók, elektrox, 2700k