Barion Pixel
  • DimLux CO2 érzékelő Maxi Controller - Védelmi funkcióval, Trafók, szabályzók, AS188, Dimlux of Holland, DimLux CO2 érzékelő Maxi Controller - Védelmi funkcióval eladó, DimLux CO2 érzékelő Maxi Controller - Védelmi funkcióval rendelés, villágítástechnika,

DimLux CO2 érzékelő Maxi Controller - Védelmi funkcióval (AS188)

  • 270 000 Ft


DimLux CO2 érzékelő Maxi Controller - Védelmi funkcióval (AS188)

A szenzor továbbítja a mért értéket a Dimlux Co2 Monitorra ami kommunikál a Dimlux MaxiControllerrel így ellenőrizheti és kontrollálhatja a szén-dioxid koncentrációt.

  • OptiClimate CO2 érzékelő a Maxi Controller Gas Protect számára. Különálló OptiClimate CO2 érzékelő, amely csatlakoztatható a Maxi vezérlőhöz, és amely vezérli a CO2 generátort vagy a CO2 nyomáscsökkentő szelepet.
  • Az érzékelők a Dual Beam NDIR technológiát használják, amely példátlan kalibrálási stabilitást és pontosságot biztosít. Az egyéb CO2-érzékelők egysugarasak és rendszeresen kalibráltak. A
  • kettős sugarú érzékelők két olyan érzékelőt tartalmaznak, amelyben a mérőérzékelőt rendszeresen beállítja a második érzékelő. Mivel a második érzékelő havonta csak 5 perc múlva működik, nem ér el, vagy nem sodródik.
  • A Maxi Controller szén-dioxid-érzékelőjének Gas Protect verziója CO (szén-monoxid) és gáz (földgáz és propán) védelemmel rendelkezik. A gázvédelmi érzékelő a CO2-tartalmon kívül mindkét gázot figyeli.
  • Kis gázszivárgás vagy CO égetés esetén a CO2-generátor kikapcsol, és a riasztó LED világít. Ez mindenkor biztosítja a biztonságot és megakadályozza a növényi károkat.

Címkék: dimlux, co2, érzékelő, maxi, controller, védelmi, funkcióval, trafók, szabályzók, as188, holland

Kapcsolodó termék(ek)

DimLux CO2 PRO nyomáscsökkentő szelep
Dimlux of Holland

DimLux CO2 PRO nyomáscsökkentő szelep

OptiClimate CO2 nyomáscsökkentő szelep gázpalackokhoz. Ez a termék ipari minőségű és nagy, könnyen olvasható nyomásmérőkkel ren..

80 950 Ft

DimLux Maxi Controller Evo 1.2
Dimlux of Holland

DimLux Maxi Controller Evo 1.2

DimLux Maxi Controller EVO 1.2. Szabványos, 5 méteres Interlink kábellel. Kiegészítő hosszú, 10 méteres Interlink kábellel is száll&i..

128 800 Ft

DimLux Maxi Controller EVO 1.1
Dimlux of Holland

DimLux Maxi Controller EVO 1.1

A Dimlux Maxi Controller talán a legszéleskörűbb növénytermesztési berendezés, amit valaha is találkoztunk. A Dimlux világí..

128 800 Ft