Barion Pixel
  • DimLux Maxi Controller EVO 1.1, Trafók, szabályzók, AS198, Dimlux of Holland, DimLux Maxi Controller EVO 1.1 eladó, DimLux Maxi Controller EVO 1.1 rendelés, villágítástechnika, légtechnika, led lámpa, szabályozástechnika, elektronikai webáruház, műszaki w

DimLux Maxi Controller EVO 1.1 (AS198)

  • 128 800 Ft


DimLux Maxi Controller EVO 1.1 (AS198)

A Dimlux Maxi Controller talán a legszéleskörűbb növénytermesztési berendezés, amit valaha is találkoztunk.

A Dimlux világítási rendszerek átkapcsolásának szabályozása (a kontaktor / időzítő szükségességének megszüntetése mellett) a Maxi Controller folyamatosan szabályozza a kimeneti szinteket annak biztosítására, hogy a növényi hőmérséklet és a VPD (gőznyomás hiány) szint mindig tökéletes legyen. Ezt a külső hőmérséklet- és nedvességmérőkkel összegyűjtött adatokat, valamint a forradalmi infravörös Dimlux növényhőmérséklet-kamerát használja. Ha ez nem lenne elegendő, a Maxi Controller gondoskodni fog a CO2 eloszlásáról, valamint a fűtőkészülékek és párásítók bekapcsolásáról! Felhívjuk figyelmét, hogy a Maxi Controller használatához további vásárlásokra van szükség. A páratartalom-érzékelők, a hőmérséklet-érzékelők, a CO2-érzékelők, a CO2-szabályozók és a fényképezőgép külön megvásárolható. Kérjük, olvassa el az alábbi szakaszban az egyes termékekre mutató linkeket. Max. 160 Dimlux előtét / világítási rendszer kapcsolása A fénykibocsátási szintet szabályozza, hogy tökéletes környezetet biztosítson mindenkor A természeti feltételek fokozatos megvilágításával (napfelkelte / napnyugta) meglepően egyszerűen telepíthető - többnyire csatlakoztatható és egyszerűen beköthető Függő) programozható lekapcsolás a biztonság érdekében Megakadályozza a bekapcsolási áram beindításakor felmerülő problémákat Pontos VPD-értékek (a berendezés fényképezőgéppel történő használata esetén) Nagyon egyszerű kezelőfelület - a program abszolút eltérése Képes pontosan szabályozni a CO2-t a helyiségben észlelt szinteknek megfelelően Kapcsolja a fűtőtesteket és párásítót.

Címkék: dimlux, maxi, controller, evo, 1.1, trafók, szabályzók, as198, holland

Kapcsolodó termék(ek)

DimLux CO2 PRO nyomáscsökkentő szelep
Dimlux of Holland

DimLux CO2 PRO nyomáscsökkentő szelep

OptiClimate CO2 nyomáscsökkentő szelep gázpalackokhoz. Ez a termék ipari minőségű és nagy, könnyen olvasható nyomásmérőkkel ren..

80 950 Ft

DimLux CO2 érzékelő Maxi Controller - Védelmi funkcióval
Dimlux of Holland

DimLux CO2 érzékelő Maxi Controller - Védelmi funkcióval

A szenzor továbbítja a mért értéket a Dimlux Co2 Monitorra ami kommunikál a Dimlux MaxiControllerrel így ellenőrizheti és kontrollálhatja..

270 000 Ft

DimLux Fan Aux Box
Dimlux of Holland

DimLux Fan Aux Box

Aux box 3 kimenettel rendelkezik, így a DimLux Maxi vezérlőhöz egy fűtőberendezés, párásító, párátlanító és ven..

99 450 Ft

DimLux Maxi Controller Evo 1.2
Dimlux of Holland

DimLux Maxi Controller Evo 1.2

DimLux Maxi Controller EVO 1.2. Szabványos, 5 méteres Interlink kábellel. Kiegészítő hosszú, 10 méteres Interlink kábellel is száll&i..

128 800 Ft