Barion Pixel
  • DimLux Maxi Controller Evo 1.2, Trafók, szabályzók, AS195, Dimlux of Holland, DimLux Maxi Controller Evo 1.2 eladó, DimLux Maxi Controller Evo 1.2 rendelés, villágítástechnika, légtechnika, led lámpa, szabályozástechnika, elektronikai webáruház, műszaki w

DimLux Maxi Controller Evo 1.2 (AS195)

  • 128 800 Ft


DimLux Maxi Controller Evo 1.2 (AS195)

DimLux Maxi Controller EVO 1.2. Szabványos, 5 méteres Interlink kábellel.

Kiegészítő hosszú, 10 méteres Interlink kábellel is szállítható.

Egy vagy több Dimlux Expert sorozat kombinációja a Dimlux Maxi vezérlővel kombinálva számos előnye van: Átfogó és pontos beállítások.

A nagyméretű 7 dim opció mellett a Dimlux Maxi Controller a fénykibocsátást a szoba hőmérsékletére állíthatja. Ez is megkönnyíti a lépésről lépésre történő átmenetet a folyamatosan változó tompításra, és így még könnyebb elérni a tökéletes fénybeállítást. Ez a + és - (fényerő) gombok megnyomásával vagy a kívánt hőmérséklet beállításával lehetséges, és hagyja a többit a DimLux Maxi vezérlőbe. Ha a beállított hőmérsékletet meghaladja, akkor a fények automatikusan elhalványulnak, vagy részben letiltásra kerülnek.

Nem más se lehet könnyebb! Érzékelők: mérés = tudás!

Több érzékelő is rendelkezésre áll, amelyek csatlakoztathatók a DimLux Maxi vezérlőhöz. A hőmérséklet-érzékelő és a páratartalom érzékelő kombinálható a hőmérséklet-érzékelővel a növények optimális növénynövekedéséhez. A hőmérsékletérzékelőtől, a páratartalom-érzékelőtől és a növényhőmérséklet-érzékelőtől kapott értékeket ezután analizálják és kombinálják, így a hőmérséklet, a páratartalom, a növényhőmérséklet és így a gőznyomás hiánya közötti optimális arány elérhető. Kiterjedt csatlakozási és vezérlési képességek.

Egyetlen DimLux Maxi vezérlő képes akár 160 DimLux Expert Series (40 pár) vezérlésére. Két DimLux Expert Series világítási rendszer közvetlenül csatlakoztatható egy DimLux Maxi vezérlőhöz hangszóró vezetékkel, több világítási rendszert kell csatlakoztatni az első két világítási rendszerhez lineárisan (daisy lánc). Továbbá a DimLux világítási rendszerek és a DimLux Maxi vezérlő közvetlenül a falba csatlakoztathatók relék, időzítő készülékek és időzítő nélkül. Ez biztonságosabb és költségeket takarít meg. A napfelkelte és a naplemente szimulációja a növények nem fotoszintetizálnak, amíg egy bizonyos hőmérséklet elérik, amikor a sötét időszak után bekapcsolják a fényeket, ez stresszes lehet, és hatással lehet a növekedésre, valamint kondenzációt okozhat, ami rothadáshoz vezethet. Ezt a DimLux Maxi Controller megakadályozhatja a DimLux Expert világítási rendszereinek be- és kikapcsolása lassan, így a napfelkeltét és a napnyugtatást szimulálja. Energiatakarékosság és költségmegtakarítás Ha a DimLux Maxi vezérlővel egy DimLux fényforrást csatlakoztatnak, akkor ez a ballaszt az egyetlen előtét, amely nincs beáramló árammal. A tipikus indító áram 50 és 160 amper közötti digitális előtétenként. Az újabb digitális előtétek lágy indítású technológiával rendelkeznek, így a bemeneti áram 50-60 amperesre korlátozódik. Ez kevésnek tűnik, de amikor az előtétek számával (160-mal) szoroznak, ez jelentős mennyiségű energiamegtakarítást eredményez.

Címkék: dimlux, maxi, controller, evo, 1.2, trafók, szabályzók, as195, holland

Kapcsolodó termék(ek)

DimLux Extreme sorozat 600-400W 400V EL UHF Dimmerelhető
Dimlux of Holland

DimLux Extreme sorozat 600-400W 400V EL UHF Dimmerelhető

A digitális előtétek területén a DimLux a legcsendesebb rendszer, alig van rezgő vagy zümmögő zaj, és a relében nem hallatszik zümmögé..

71 500 Ft

DimLux CO2 érzékelő Maxi Controller - Védelmi funkcióval
Dimlux of Holland

DimLux CO2 érzékelő Maxi Controller - Védelmi funkcióval

A szenzor továbbítja a mért értéket a Dimlux Co2 Monitorra ami kommunikál a Dimlux MaxiControllerrel így ellenőrizheti és kontrollálhatja..

270 000 Ft

DimLux Fan Aux Box
Dimlux of Holland

DimLux Fan Aux Box

Aux box 3 kimenettel rendelkezik, így a DimLux Maxi vezérlőhöz egy fűtőberendezés, párásító, párátlanító és ven..

99 450 Ft

DimLux Maxi Controller EVO 1.1
Dimlux of Holland

DimLux Maxi Controller EVO 1.1

A Dimlux Maxi Controller talán a legszéleskörűbb növénytermesztési berendezés, amit valaha is találkoztunk. A Dimlux világí..

128 800 Ft