Barion Pixel
  • Evolution CO2 Controller, Co2 Kontrollerek, Ecotechnics, , Evolution CO2 Controller eladó, Evolution CO2 Controller rendelés, villágítástechnika, légtechnika, led lámpa, szabályozástechnika, elektronikai webáruház, műszaki webáruház - Budadepo Műszaki és

Evolution CO2 Controller (Ecotechnics)

  • Gyártó: Ecotechnics
  • Cikkszám: Ecotechnics
  • Elérhető: Beszerzés alatt
  • 329 950 Ft


Evolution CO2 Controller (Ecotechnics)

Profeszionális Evolution CO2 Szabályzó az Ecotechnics-től

 

Az új Evolution vezérlő a legkorszerűbb a maga nemében, és több szolgáltatást és funkciókat tud mint bármely más termék a piacon.

Az adatkezelő kihasználja a legújabb mikroprocesszor és infravörös technológiákat felügyeli és ellenőrzi a szén-dioxid szintjének álapotátt.
A szabályzó működhet együtt vagy anélkül a CO2-érzékelővel vagy anélkül, és használható akár palackos COgázzal, vagy CO2 generátor által termelt széndioxid agagolására is.
Ezen kívül a vezérlő interfésszel a legtöbb külső hő / higrosztátok jobb környezetvédelmi ellenőrzését akár 1-999m3 ig.
Ez a készlet tartalmazza az Evolution N.D.I.R. CO2-érzékelő boszorkány használ nem diszperzív infravörös érzékelő technológia a gyors pontos CO2-ellenőrzés.
Ez az érzékelő nagyon pontos és nagyon is megfizethető, hogy kevesebb, mint fele az ára a hasonló termékeknek a piacon.
 
Hogy teljes legyen a siker az Ecotechnics szabályozóval, amelyet az Egyesült Királyságban gyártják a kiváló minőségű alkatrészeket.
Ez állandó áramlási sebességgel 0.17ltrs / perc, és Ecotechnics standard kertészeti szabályozó.

Címkék: evolution, co2, controller, kontrollerek, ecotechnics

Kapcsolodó termék(ek)

Unis CO2 Controller
Ecotechnics

Unis CO2 Controller

Unis CO2 kontroller   Az Ecotechnics Unis CO2 Controller tervezése során az volt a legfőbb szempont, hogy a beltéri vagy üvegházi kultúrák számára a lehető legkevesebb fáradsággal biztosítható a..

89 950 Ft