Barion Pixel
  • Fejhallgató adapter, Garrett fejhallgatók, garrett fejhallgato adapter, Garrett Metal, Fejhallgató adapter eladó, Fejhallgató adapter rendelés, villágítástechnika, légtechnika, led lámpa, szabályozástechnika, elektronikai webáruház, műszaki webáruház - Bu

Fejhallgató adapter (garrett fejhallgato adapter)

  • Gyártó: Garrett Metal
  • Cikkszám: garrett fejhallgato adapter
  • Elérhető: Raktáron
  • 12 900 Ft


Fejhallgató adapter (garrett fejhallgato adapter)

Fejhallgató adapter
 
Lehetővé teszi a szárazföldi használatra szánt 1/4"-es csatlakozójú fejhallgatók használatát az AT Gold-hoz, AT Pro-hoz, és a Sea Hunter-hez
Vízalatti használatra alkalmatlan!
 
Működés: csatlakoztassa a fejhallgató dugaljt az adapterhez, így csak a fejhallgatón fogja hallani a hangokat, a detektor hangszórója kikapcsol. Ez az automatikus hangszóró kikapcsolás csak a 10 000 Ohm-os, vagy kisebb ellenállású fejhallgatóval működik. Vegye figyelembe, hogy néhány nem-Garrett fejhallgató nem felel meg ennek a követelménynek, így szüksége lehet további ellenállásokra a hangszóró kikapcsolásához.
 
Származási hely: USA
Garancia: 1 év

Címkék: fejhallgató, adapter, garrett, fejhallgatók, fejhallgato, metal

Kapcsolodó termék(ek)

Clear Sound fejhallgató
Garrett Metal

Clear Sound fejhallgató

Garrett Clear Sound fejhallgató !!!Végkiárusítás!!! Gyári, Garrett fejhallgató ¼-es jackdugóval (kb. 6.35mm). Minden Garrett fémkereső detektorral kompatibilis. Kényelmes, könnyű viselet. A h..

9 990 Ft

Vízálló fejhallgató
Garrett Metal

Vízálló fejhallgató

Garrett Vízálló fejhallgató   Gyári, vízálló fémkereső fejhallgató Garrett AT Gold- Pro, és Sea Hunter ké..

40 900 Ft

Deluxe fejhallgató
Garrett Metal

Deluxe fejhallgató

Deluxe fejhallgató DeLuxe, szárazföldi fémkereső fejhallgató Sea Hunter MK-II, Garrett AT Pro és Gold típushoz.   Tulajdonságok: ..

21 990 Ft