Barion Pixel
  • Light Rail 4 szett, Lámpamozgatók, Gualala Robotics, , Light Rail 4 szett eladó, Light Rail 4 szett rendelés, villágítástechnika, légtechnika, led lámpa, szabályozástechnika, elektronikai webáruház, műszaki webáruház - Budadepo Műszaki és Elektronikai Web

Light Rail 4 szett (Gualala Robotics)

  • 84 950 Ft


Light Rail 4 szett (Gualala Robotics)

Új Light Rail 4 Lámpamozgató szett   USA

Hogyan világíts meg egy lámpával nagyobb területet!

A Light Rail 4 egy megbízható, teljesen automata lámpamozgató rendszer, amely tökéletes megoldást nyújt kerted költséghatékony megvilágítására. Nem kell többet csigákkal, láncokkal, kampókkal bajlódni, használatával a "hot spot"-ok is megszünnek kertedben.

Különbség a 3.5 ligth rail -től, hogy a 4 -es széria motorjának a sebességét is lehet állítani, nem csak a végzárást.

Tartozékok:

  • sin 1,8m (két darabban)
  • Intelli Drive motorral ellátott lámpamozgató kocsi

Használata során egyszerűen fel kell szerelni a sint a kívánt terület fölé, majd beleilleszteni a meghajtó motor görgőit a járatba, és végül erre kell felfüggeszteni a lámpát, majd indulhat is útjára. A kábelek elrendezésénél figyeljünk arra, hogy működés közben ne kerülhessenek a mozgó alkatrészek útjába, mert a termék meghibásodásához, zárlathoz vezethet!

Teljesen automata, a motor egyenletes sebességgel ide-oda mozgatja a lámpát a sin két végpontja között. A véghelyzetekben 2-60 másodperc közti késleltetés iktatható be igény szerint.

Ha hosszabb, vagy szélesebb területet kell lefedni, akkor rendelhető kiegészítő sin és lámpamozgató kocsi a termékhez. Motor külön nem szükséges, mert egy motorral több lámpa is mozgatható (maximum 4 lámpát képes mozgatni egy motor). Ha hosszabb területet kell bevilágítani, akkor a sineket egymás mögé célszerű felszerelni, ha szélesebb a kertünk, akkor a megfelelő távolságra, egymás mellé kerülhetnek a sinek.

                           

 

 

 

Címkék: light, rail, szett, lámpamozgatók, gualala, robotics

Kapcsolodó termék(ek)

Light Rail kiegészítő sín
Gualala Robotics

Light Rail kiegészítő sín

Light Rail kiegészítő sín  USA   A Light Rail 3.5-ös lámpamozgató szetthez tartozó kiegészítő sin. Használatá..

14 950 Ft

Light Rail kiegészítő kocsi
Gualala Robotics

Light Rail kiegészítő kocsi

Light Rail kiegészítő lámpamozgató kocsi USA   A Light Rail 3.5-ös szetthez tartozó kiegészítő lámpamozgató kocsi. Seg&ia..

31 150 Ft

Kiegészítő kocsi+sin
Gualala Robotics

Kiegészítő kocsi+sin

Light Rail Kiegészítő kocsi+sín A Light Rail 3.5-ös szetthez tartozó kiegészítő lámpamozgató kocsi+sín. Segítség&ea..

29 950 Ft