Barion Pixel
  • Lucilux L, Szárnyas fényvetők, lucilux-l, Hygro International, Lucilux L eladó, Lucilux L rendelés, villágítástechnika, légtechnika, led lámpa, szabályozástechnika, elektronikai webáruház, műszaki webáruház - Budadepo Műszaki és Elektronikai Webáruház | w

Lucilux L szárnyas fényvető(lucilux-l)

  • 25 950 Ft


Lucilux L szárnyas fényvető (lucilux-l)

Lucilux L szárnyas reflektor 97%-os fényvisszaverő képességgel

 

505x500mm 

A szárnyas reflektorok legújabb generációja!

Az alumínium szárnyas reflektor tökéletes kialakításának köszönhetően lényegesen nagyobb területet sokkal egyenletesebben világít meg, mint a hagyományos reflektorok.

Az egyedülálló négy rétegű - Mirco 9 - üveg zománc bevonat nem csak maximális fényvisszaverő képességgel rendelkezik, hanem kiemeli a fény speciális spektrumait. A négy rétegű bevonat paraméterei biztosítják a fotoszintézis fentartásáshoz szükséges kék, illetve a termésképződéshez  a narancs és vörös fényspektrumok maximalizálását!

  • Környezetkímélő módon előállított
  • Szuper hőálló (max 800 °C-ig)
  • Fokozott korrozióállóság
  • Fokozott keménység, merevség

Címkék: lucilux, szárnyas, fényvetők, lucilux-l, hygro, international

Kapcsolodó termék(ek)

Adjust-A-Wings Avenger M szárnyas fényvető
Hygro International

Adjust-A-Wings Avenger M szárnyas fényvető

Adjust-A-Wings Avenger Medium Original 55x70cm fesztáv   Állítható dupla parabólikus reflektor. Verhetetlen teljesítmény - párat..

37 950 Ft

Cool Wings szárnyas, üvegburás reflektor 155mm
Spanyol

Cool Wings szárnyas, üvegburás reflektor 155mm

Kifejezetten hőelvezetésre tervezett reflektor használatakor minimális hő keletkezik   680x550mm Ø155mm A legújabb generációs reflek..

32 950 Ft

Lucilux XL szárnyas fényvető
Hygro International

Lucilux XL szárnyas fényvető

 Lucilux XL szárnyas reflektor 97%-os fényvisszaverő képességgel 700x620mm A szárnyas reflektorok legújabb generációja! Az alum&i..

38 950 Ft

TopSpin Dinamikus reflektor
Csehország

TopSpin Dinamikus reflektor

TopSpin Dinamikus reflektor A forradalmi TopSpin forgó reflektor segítségével nagyobb területeket jobban világíthat meg! Hozza ki a legtöbbet az izzójából! A Miro9 bevonatú lemezből készült refi..

38 990 Ft