Barion Pixel
 • Steba LB5 párásító, Párásító készülékek, StebaLB5, Steba, Steba LB5 párásító eladó, Steba LB5 párásító rendelés, villágítástechnika, légtechnika, led lámpa, szabályozástechnika, elektronikai webáruház, műszaki webáruház - Budadepo Műszaki és Elektronikai

Steba SB LB5 ultrahangos párásító 140W/30m2 (StebaLB5)

 • Gyártó: Steba
 • Cikkszám: StebaLB5
 • Elérhető: Rendelésre
 • 38 990 Ft


Steba SB LB5 ultrahangos párásító 140W/30m2 (StebaLB5)

A német STEBA gyár ultrahangos párásítója ideális megoldást nyújthat Önnek, ha a párásítást automatikus módon kívánja megoldani. Nagy LCD kijelzőn mutatja a hőmérsékletet és a páratartalmat.

Ha gyakran kapar, fáj a torka, sűrűn előfordul légúti megbetegedés, érdemes a lakás páratartalmát figyelnie. Sok esetben a száraz levegő okoz egészségügyi tüneteket, kellemetlenségeket, mely egyszerűen megszüntethető az optimális páratartalom biztosításával.

A Steba LB5 digitális, ultrahangos hidegpárásító használatával szabályozhatja a levegő páratartalmát, automatikusan a megfelelő szintre állíthatja be.

A STEBA párásító használata elsődlegesen lakóhelyiségekben javasolt, ahol a helyiség mérete max. 80 m3, s nem jellemző a kemény víz.
Irodákban, közintézményekben is használható, azonban a higiénikus működést karbantartási felelős személlyel meg kell oldani.
A STEBA ultrahangos párásítót, mint minden ultrahangos hidegpárásítót a föld szintjétől legalább fél méteres magasságban javasolunk elhelyezni.

A Steba LB 5 ultrahangos párásító készüléket helyezze el a nappaliban, előtérben, lakószobában, de ideális gyerekszobai párásítónak is.

GYerekszobai párásítás esetén ügyeljen arra, hogy kicsinye ne játékszernek használja a párásító készüléket, a nyomógombokat szülő kezelje csak.
A hideg pára belélegzése kifejezetten ajánlott kruppos tünetek, légúti megbetegedések esetén, ezért jó választás a STEBA párásítója kruppos gyermek mellé.

A STEBA ultrahangos párásítója a vizet felmelegíteni is képes, s nemcsak hidegpárát, hanem előfűtött, kellemes langyos párát is képes kifújni.

A STEBA párásító ultrahangmembránja rezegteti a vizet, szétporlasztja, s azt látványos ködként fújja ki a levegőbe.
A készülék lelke az utlrahang membrán, ennek védelme érdekében ne engedje, hogy a vízkő megkössön rajta, tisztítsa hetente (mint minden ultrahangos készüléket, hetente javasolt tisztítani)
A vízben található ásványi anyagok szétporlasztásra kerülnek a levegőben, mivel nagyhatékonyságú párakibocsátással rendelkezik. A fehér por jelenség elkerülése érdekében egy kerámia vízlágyító betéttel rendelkezik a STEBA ultrahangos párásító készülék.
Közepesen kemény víz esetén még hatékony, képes megszűrni a vízben található ásványi anyagokat.

A STEBA párásító automatikusan lekapcsol, ha a tartályból kifogy a víz.

Egy tartály vízzel (6 liter) akár egy teljes napon át is képes működni, azonban ez több tényezőtől függ:

 • a környezeti hőmérséklettől és páratartalomtól (mennyit kell a készüléknek üzemelnie)
 • hideg vagy előfűtött meleg párával használja-e a készüléket (ugyanis az előfűtéssel megnő a párakibocsátási teljesítmény)

A párakibocsátást Ön szabályozhatja. A szabályzáshoz az Ön kényelmét szolgálja a kis méretű távirányító.

A STEBA ultrahangos párásító használatával enyhülhetnek a reggeli torokfájások, a nyálkahártya állandó nedvesítésével megelőzhetőek a kruppos, asztmás rohamok, a gyakori légúti megbetegedések.

A beépített ionizátor negatív ionokkal tölti meg a levegőt, mely fertőtlenítő hatású, s segítségével a levegő az Ön otthonában az alpesi hegyek klímájához hasonlíthatóan friss lesz.
Az ionizáló használatával enyhülhet a fáradtság érzete, s e kellemes, optimális klímában javulhat a közérzete.

A STEBA LB 5 ultrahangos párásítón három párakibocsátási fokozat érhető el, melyek közül az egyik éjszakai üzemmód, amikor is kifejezetten energiatakarékosan működik a párologtató.
Energiatakarékos üzemben 40W  a készülék teljesítményfelvétele.

A páraszintet automatikusan méri, melyet a nagy LCD kijelzőn ki is mutat, a hőmérséklet mellett.

A STEBA párásítója még időzítővel is rendelkezik. Itt állíthatja be a kívánt üzemelési időtartamot.(12 órás időzítési lehetőség)

Minden beállítási mód elérhető a távirányító használatával is, mely a maximális kényelmet biztosítja Önnek. (Az ebbe való elem, nem tartozék)

A kerámia filtert évente javasolt cserélni, azonban a párásító üzemeltetése során a kerámia filter hatékonysága miatt egy természetes regenerálás rendszeresen (a víz keménységének függvényében) javasolt.

Ennek (könnyű és olcsó) kivitelezése, menete a használati utasításban megtalálható.

Müszaki adatok:

 • Teljesítmény: 140 W  (éjszakai üzemmód 40W)
 • Párakibocsátás: 180 ml/h - 400 ml/h 
 • Víztartály mérete: 6 liter
 • Súly: 3,8 kg
 • Méret: 34 x 22 x 23 cm
 • Max szoba méret: 30 m2 /60- 80m3/
Párásító készülék
Hálózati feszültség 230 V / 50 Hz
Teljesítmény 40 W (előmelegítéssel 140 W)
Javasolt szoba méret 30 m2
Víztartály 6 L
Méret 340x220x230 mm
Súly 4 kg

Címkék: steba, lb5, párásító, készülékek, stebalb5 ultrahangos, 140w/30m2

Kapcsolodó termék(ek)

Boneco 7145 párásító
Boneco

Boneco 7145 párásító

Boneco 7145 párásító készülék   A Boneco 7145 ultrahangos hidegpárásítót Önnek ajánljuk, ha: ..

44 950 Ft

Boneco U650W ultrahangos párásító 40W/30m2
Boneco

Boneco U650W ultrahangos párásító 40W/30m2

A párásító egészen pici cseppekre porlasztja vizet. Kifejezetten hálószobai párásító készülék. Az automa..

76 950 Ft

Steba LB9 ultrahangos párásító 30W/15m2
Steba

Steba LB9 ultrahangos párásító 30W/15m2

Egyszerű, de megbízható német minőségű párásítót keres? Kevés hely maradt a szobában a párásítónak? Ne..

19 990 Ft