Barion Pixel

Sunflower Baby Trimmer

  • Gyártó: Sunflower Trimmer
  • Cikkszám: Sunflower Baby Trimmer
  • Elérhető: Rendelésre
  • 284 400 Ft


Sunflower Baby Trimmer úgy lett kifejlesztve, hogy elkülönítse a leveleket a virágoktól.
Az egyedülálló kialakításnak köszönhetően a Baby Trimmer az egyetlen olyan piacon, amely optimális rácsméretet és szélsőséges nyomásállóságot biztosít. Ez garantálja a magas vágási hatékonyságot, és sok időt takarít meg. A Baby Trimmer minden olyan hagyományos porszívóhoz csatlakozik, amely elegendő szívóerővel rendelkezik ahhoz, hogy a leveleket a rácson keresztül szívja be. Fontos tulajdonság, mivel ez befolyásolja a Baby Trimmer sebességét és teljesítményét. Azonban a trimmel porszívóval kombinálva opcionális.
A Baby Trimmer a legnagyobb szívóerőt hozza közvetlenül a rács alatt. A nyílás alakja normál vagy nagyon nagy levelekhez van tervezve, így a levélszemét nélkül a leveleket nem kell eltávolítani. Cserélhető rácsok állnak rendelkezésre a Baby Trimmer számára. Egyszerűen válassza ki az igényeinek legjobban megfelelő rácsformát, hogy maximalizálja a vágási hatékonyságot. Ezáltal a Baby Trimmer a leghatékonyabb trimmer az árkategóriájában!
A Baby Trimmer anyagai következetesen magas minőségűek. A fő keret eloxált alumínium részekből áll, amelyeket speciális csatlakozók tartanak. A ház rozsdamentes acélból készül, és mindkét oldalon szorosan csatlakozik a fő kerethez. A rács rozsdamentes acélból készült, felülete csiszolt. A Baby Trimmer négy állítható gumi lábon áll, maximális fogást biztosítva.
Méretek: 36 x 33 x 20 cm.