Barion Pixel
  • Superpro Hydroponics DDAC-1 Deluxe Légkör / Co2 szabályzó, Co2 Kontrollerek, Superpro Hydroponics DDAC-1 Deluxe, Superpro Technology Co, Superpro Hydroponics DDAC-1 Deluxe Légkör / Co2 szabályzó eladó, Superpro Hydroponics DDAC-1 Deluxe Légkör / Co2 szabá

Superpro Hydroponics DDAC-1 Deluxe Légkör / Co2 szabályzó (Superpro Hydroponics DDAC-1 Deluxe)

  • 240 000 Ft


Superpro Hydroponics DDAC-1 Deluxe Légkör / Co2 szabályzó (Superpro Hydroponics DDAC-1 Deluxe)

Superpro Hydroponics DDAC-1 Deluxe légkör / Co2 szabályzó

A DDAC-1 a szenzoraival összegyűjti a szükséges információkat és az optimális értékek eléréséhez szükséges mértékben aktiválja/deaktiválja a külső ventilátorokat, klímaberendezéseket, páramentesítőket, fűtőberendezéseket a beltéri kertészetben.

Eddig ezt az egyszerű ötletet könnyebb volt kitalálni, mint megvalósítani.

10A/240V-os megszakító és az extra terhelésre tervezett belső felépítés biztosítja, hogy az egység hosszú éveken át hibamentesen üzemeljen, ennek érdekében csak UL/CE minősítésű alkatrészek kerülnek beépítésre.

A DDAC-1 rendelkezik egy, a fő szabályozóegységtől 5 méter távolságra helyezhető vízálló érzékelő egységgel, ami képes a hőmérséklet, páratartalom, CO2 szint mérésére és a lámpák be/kikapcsolt állapotának érzékelésére.

A DDAC-1 fő szabályozó egysége négy különálló kimenettel rendelkezik, melyeken keresztül külső egységek (ventilátorok, CO2 generátorok, fűtőegységek, páramentesítők) szabályozhatóak.

A külső egységek egyszerűen, Plug & Play módszerrel csatlakoztathatóak a központi egységhez.

A DDAC-1 nyomógombos kezelőfelülettel és zöld színű LED kijelzővel rendelkezik, bár egy kezdő felhasználó számára bonyolultnak tűnhet, de használata nagyon egyszerű.

Minden egység előreprogramozott, ajánlott értékekkel rendelkezik. Ezen értékek széles tartományon belül módosíthatóak az adott termesztési környezetnek megfelelően. 

A hamarosan bemutatásra kerülő Power Multiplier modulok segítségével lehetővé válik a DDAC-1 bővítése több, vagy nagyobb teljesítményű eszközzel.

A DDAC-1 egységgel lehetőség van a termesztő terület hatékony távellenőrzésére és távszabályozására.

A „Remote Monitoring” szoftver lehetővé teszi a felhasználó számára a távellenőrzést és a termesztési feltételek megváltoztatását egy távoli laptopon vagy PC-n keresztül. A program folyamatosan tárolja az adatokat és táblázatokat a termesztő terület állapotáról, a környezet paramétereiről.

Technikai adatok:

  • Állítható hőmérsékleti tartomány: 5-35°C
  • Hőmérséklet pontosság: +/- 1°C
  • Állítható páratartalom tartomány: 5%-95% rH
  • Páratartalom pontosság:+/- 3% rH
  • Co2 beoldás: 380-2500ppm
  • Co2 pontosság:+/-75ppm 
  • Termék súlya csomagolással együtt: 2kg.

Címkék: superpro, hydroponics, ddac-1, deluxe, légkör, co2, szabályzó, kontrollerek, technology

Kapcsolodó termék(ek)

Superpro Hydroponics AC-1 klímavezérlő
Superpro Technology Co

Superpro Hydroponics AC-1 klímavezérlő

Superpro Hydroponics AC-1 alap analóg klímavezérlő Az AC-1-et páratartalom, hőmérséklet és CO2 szabályzására és Éjszakai Vezérlőegységnek tervezték. A vezérlő négy (4) csatlakozóval és egy külső ko..

59 950 Ft

Superpro Hydroponics AC-2 klímavezérlő
Superpro Technology Co

Superpro Hydroponics AC-2 klímavezérlő

Superpro Hydroponics AC-2 alap analóg klímavezérlő Az AC-2 egy digitális páratartalom, hőmérséklet és Co2 szabályzó. A készülékre egy külső szenzor köthető, amely termesztő területen méri a páratar..

89 950 Ft