Barion Pixel
  • Superpro Hydroponics GEN-4 CO2 generátor, Co2 Kontrollerek, GEN4LP, Superpro Technology Co, Superpro Hydroponics GEN-4 CO2 generátor eladó, Superpro Hydroponics GEN-4 CO2 generátor rendelés, villágítástechnika, légtechnika, led lámpa, szabályozástechnika,

Superpro Hydroponics GEN-4 CO2 generátor (GEN4LP)

  • 141 950 Ft


Superpro Hydroponics GEN-4 CO2 generátor (GEN4LP)

Superpro Hydroponics GEN-4 CO2 generátor 

 

Specifikációk:

  • Áram 400ma @24VDC
  • Működés: 4 szelep
  • BTU érték LP 9,05
  • NG 11,068
  • Cubic Ft CO2 /óra 11 SCFH
  • Vezetékes gáznyomás 4.5”WC/1.15kpa
  • Plackos gáznyomás 11”WC/2.8kpa

A Co2 generátorokat a biztonság érdekében kötelezően szakemberrel kötesse be!

Üzembeállítása:

A készüléket abban a helységben helyezze el, ahol növelni kívánja a CO2 koncentrációt.
Figyelem! Nem szellőző, zár helységben a Co2 koncentrációja mérgező szintig emelkedhet. 5000ppm felett mérgező, 2500ppm már fejfájás és rosszul lét jelentkezhet.

A készülék úgy kell elhelyezni, hogy az alsó részen semmi se akadályozza a szabad légáramlást, nem szabad asztalra helyezni vagy bármi másra. A generátort lógatva kell elhelyezni, úgyhogy 60cm távolságba semmi se legyen.
A készüléket biztonságosan lógassa fel, ellenőrizze le kétszer is a rögzítéseket. A készülékben egy biztonsági szelep van, ami leesés vagy felborulás esetén automatikusan lekapcsolja a készüléket.

Reduktor használata javasolt az ingadozó nyomás miatt. A csomagban található csővel kösse a gázt a készülékre, majd szappanos vízzel ellenőrizze a gázszivárgást. Szivárgás esetén kösse újra a rendszert, ha szükséges használjon teflon szalagot a tömítéshez. A készülékhez adott hálózati csatlakozóval kösse a készüléket az időzítőre. A készülék oldalán található főkapcsolóval aktiválhatja a készülék, de mielőtt ezt megtenné olvassa végig a beállításokat is.

Címkék: superpro, hydroponics, gen-4, co2, generátor, kontrollerek, gen4lp, technology

Kapcsolodó termék(ek)

Superpro Hydroponics GEN-10 Co2 generátor - vezetékes gáz
Superpro Technology Co

Superpro Hydroponics GEN-10 Co2 generátor - vezetékes gáz

Superpro Hydroponics GEN-10 Co2 generátor - vezetékes gáz  A Co2 generátorokat a biztonság érdekében kötelezően szakemberrel kötesse be! Üzembeállítása: A készüléket abban a helységben helyez..

215 000 Ft

Superpro Hydroponics GEN-2 Co2 generátor - palackos
Superpro Technology Co

Superpro Hydroponics GEN-2 Co2 generátor - palackos

Superpro Hydroponics GEN-2 Co2 generátor - palackos A Co2 generátorokat a biztonság érdekében kötelezően szakemberrel kötesse be! Üzembeállítása: A készüléket abban a helységben helyezze el, ..

143 000 Ft

Superpro Hydroponics GEN-8 Co2 generátor - palackos
Superpro Technology Co

Superpro Hydroponics GEN-8 Co2 generátor - palackos

Superpro Hydroponics GEN-8 Co2 generátor - palackos A Co2 generátorokat a biztonság érdekében kötelezően szakemberrel kötesse be! Üzembeállítása: A készüléket abban a helységben helyezze el, ..

164 950 Ft