Barion Pixel
  • Vapotronic, Légtisztítók, frissítők, USA, , Vapotronic eladó, Vapotronic rendelés, villágítástechnika, légtechnika, led lámpa, szabályozástechnika, elektronikai webáruház, műszaki webáruház - Budadepo Műszaki és Elektronikai Webáruház | www.budadepo.com

Vapotronic (USA)

  • Gyártó: Vaportek
  • Cikkszám: USA
  • Elérhető: Raktáron
  • 18 950 Ft


Vapotronic (USA)

Vapotronic

 

Széles körben használható szagtalanító készülék!
A készülékbe max 5db szagtalanító korong helyezhető (6 vagy 12 grammos). Belül egy szabályozható, hangtalan ventillátor található az optimális eloszlás érdekében. Egy szabályzóval állítható a venti működésének intervalluma. 1 perc működés/1 perc szünet és 1 perc működés/30 perc szünet határértékek között. A helység méretétől és a szag intenzításától függ a behelyezett korongok száma. A használat intenzitásától függően egy korong 15-30 napra elegendő.

A változó mértékű feltöltés, valamint az intervallumkapcsoló és a hálózati áramtól való függetlenség együtt biztosítja a szagok tökéletes semlegesítését akár 60m3 -es helységekben is.

 

 

Elemmel, de a szagtalanító korong nem tartozék!

Címkék: vapotronic, légtisztítók, frissítők, usa

Kapcsolodó termék(ek)

Vaportek Maxi
Vaportek

Vaportek Maxi

Vaportek Maxi szagtalanító 4db szűrővel   Nagyobb helységekben kellemetlen szagok megszüntetésére. Egy szűrő kb 60 napig üzemképes, ut&aa..

4 950 Ft

Vaportek Easy Twist Holder
Vaportek

Vaportek Easy Twist Holder

Vaportek Easy Twist Holder   Az Easy Twist egy kör alakú műanyag tartó, amely 2 részből áll, és a kettő közé kell behelyezni a 6 vagy 12 ..

2 250 Ft

Airbutler Watson ionizáló légtisztító
Airbutler

Airbutler Watson ionizáló légtisztító

Kisebb szobákhoz (15m2-ig) ajánlott ionizáló légtisztító. Csak üzemelje be az ionizálót és az Airbutler Watson eltá..

17 650 Ft

Ozonizátoros légtisztító
Cornwall Electronic

Ozonizátoros légtisztító

Az illatosítókkal ellentétben hatástalanítja a szagokért felelős mikroorganizmusokat és szennyeződéseket, valamint segít megelőzni a pen&..

19 950 Ft